تاریخ : چهارشنبه 25 مهر 1403

برگذاری جلسه هماهنگی هفته تربیت بدنی

جلسه هماهنگی هفته تربیت بدنی با حضور رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان تبریز و هیات های ورزشی و مدیران تربیت بدنی سازمان ها و دانشگاه ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان تبریز، جلسه هماهنگی هفته تربیت بدنی با حضور مهدی نوائی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان تبریز، معصومه وطن دوست رئیس اجتماعی فرمانداری تبریز و سرهنگ نریمانی رئیس سازمان بسیج ورزشکاران و روسای هیات های ورزشی شهرستان تبریز و دکتر قبادی رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز و همچنین تنی چند از مسیولین استانی، امروز دوشنبه بیست و سوم مهر ماه ۱۴۰۳ در سالن کنفرانس ورزشگاه تختی برگزار شد. مهدی نوائی ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت معصومه (ع) و تبریک روز پارالمپیک و روز جهانی نابینایان (عصای سفید) عنوان کرد: خدا را شکر در مسابقات اخیر پارالمپیک فرانسه نمایندگان ورزش استان توانستند ۵ مدال رنگین تصاحب کنند. در ادامه جلسه دکتر قبادی رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز از برنامه های این مدیریت برای گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش گفت. میزبانی مسابقه بزرگ قویترین دانشجوی دانشگاه های تبریز، اجرای همایش ووشو ، برگزاری اردوهای کوهنوردی و گل گشتی و هم چنین برنامه های آموزشی توسعه ورزش از اهم برنامه ها در این هفته می باشد.

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35419713-041   دورنگار :35412140-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.