تاریخ : شنبه 14 مهر 1403
کد 286

اردوی یک روزه به مقصد اردوگاه دره لیقوان برای همکاران عزیز (اساتید و یاوران علمی بانوان به همراه فرزندان)دانشگاه هنر اسلامی تبریز

اردوی گلگشتی یاوران علمی و اعضای هیات علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، این هفته یادآور فداکاری‌ها و ایثارگری‌های بزرگمردانی است که برای حفظ میهن و ارزش‌های اسلامی جانفشانی کردند، در این راستا، اداره تربیت بدنی اردوی یک روزه به مقصد اردوگاه دره لیقوان برای همکاران عزیز (اساتید و یاوران علمی بانوان به همراه فرزندان) در روز پنجشنبه 12 مهر ماه برگزار نمود . در این اردو 35 نفر از همکاران به همراه فرزندان حضور داشتند. برنامه های تدارک دیده شده شامل: صرف صبحانه پیاده روی سبک ایجاد محیط پر از شور و نشاط به همراه ورزش های بومی محلی مانند بازی وسطی، طناب زنی صرف نهار بازدید از مناطق دره لیقوان این برنامه ورزشی فرهنگی ساعت 16 با برنامه اختتامیه به پایان رسید.

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35419713-041   دورنگار :35412140-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.