تاریخ : سه شنبه 23 مرداد 1403

تور تبریز گردی برای داشنجویان دختر دوره مهارت آموزی

با شروع دوره مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموز عالی سراسر کشور دردانشگاه هنر اسلامی تبریز ، دانشگاه آقدام به برگزاری تور تبریز گردی برای دانشجویان دختر کرد .
برگزاری تور تبریز گردی از سوی معاونت فرهنگی ، اجتماعی و دانشجویی برای دانشجویان دختر دوره مهارت آموزی

همزمان با آغاز مهارت آموزی  دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور برای اولین بار در دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، معاونت فرهنگی این دانشگاه اقدام به برگزاری تور تبریز گردی برای دانشجویان دختر این دوره بعد از اتمام کلاس های درسی کرده ، تا دانشجویان در کنار مهارت آموزی با مراکز تفریحی و فرهنگی تاریخی کلان شهر تبریز بیشتر آشنا شوند .
از جمله مراکز تاریخی و تفریحی که مورد بازدید دانشجویان قرار گرفت : عمارت فرهنگی و تاریخی  ائل گلی تبریز ، مجموعه مقبرة الشعرای تبریز ، خانه تاریخی امیرنظام ، موزه قاجار ، آستان مقدس امام زاده سید حمزه و بازار تاریخی تبریز به عنوان بزرگرترین بازار سرپوشیده جهان می باشند .

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35419713-041   دورنگار :35412140-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.