تاریخ : يکشنبه 25 آبان 1399

تغیرات در سند تعهد محضری و گواهی کسر از حقوق ضامنین

تغیرات الزامی در سند تعهد محضری و گواهی کسر از حقوق ضامنین

تغیرات الزامی در سند تعهد محضری و گواهی کسر از حقوق ضامنین متقاضیان تسهیلات نیم سال اول 1400-1399
به اطلاع دانشجویان متقاضی تسهیلات صندوق رفاه در نیم سال اول تحصیلی 1400-1399 می رساند مطابق آیین نامه جدید صندوق رفاه تغییرات ذیل در ارائه مدارک تعهد محضری و گواهی کسر از حقوق ابلاغ گردیده است که  رعایت و ارائه آن برای  دریافت  تسهیلات ترم جاری الزامی   می باشد.
کلیه متقاضیان( اعم از دارندگان پرونده در صندوق رفاه و یا متقاضیان جدید) ملزم به ارائه سند تعهد محضری با فرمت جدید می باشند.
کلیه متقاضیان ملزم به ارائه گواهی کسر از حقوق بنام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم  به مبلغ 300 میلیون ریال   و آخرین برگ حکم استخدامی می باشند.(این شامل ضامنین محترم شاغل در نیروهای مسلح نیز می باشد).
در گواهی کسر از حقوق می بایست نوع استخدام( رسمی ، پیمانی، قراردادی) درج و سازمان مربوطه  متعهد به پرداخت بدون قید و شرط بدهی از طریق کسر از حقوق ضامن گردد. برای کلیه ضامنین سابقه کار به مدت 5 سال الزامی می باشد.
دانشجویان مقطع دکتری دونفر بعنوان ضامن معرفی می نمایند.
در مورد متقاضیان وام  ودیعه مسکن بانک قرض الحسنه مهر ایران تابع شرایط اعلامی بانک مربوطه خواهد بود. میزان این وام در تهران 25 میلیون و در کلانشهرها(کرج – اهواز- کرمانشاه – تبریز- اصفهان- شیراز- قم) 20 میلیون و در سایر شهرها 15 میلیون تومان می باشد.

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35419960-041   دورنگار :3541962-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.